Red velvet havermout

Niveau

Eenvoudig

Bereidingstijd

10 min

Portie

1

Beschrijving

Vandaag ga je genieten van een warm, kleurrijk ontbijtje met de heerlijke smaak van framboos en banaan. Hou je ervan om havermout te eten maar niet van te vroeg opstaan? Dan is dit ontbijt de oplossing! Zo kun je hem ’s avonds klaar maken en de volgende ochtend er gelijk van genieten.

Benodigdheden

  • Een steelpan

Ingrediënten

  • 35 gram havermout

  • 1 kleine banaan

  • 40 gram (diepvries) frambozen

  • 200 ml havermelk (of andere melk naar keuze)
  • 10 gram rozijnen
  • 7 gram (1 eetlepel) Collageen blend

  • Optioneel: een snufje kaneel

    Bereidingswijze

    Stap 1

    Voeg de havermout en melk toe aan je pan. Roer dit mengsel door tot de structuur wat dikker wordt.

    Stap 2

    Voeg 1 eetlepel (7 gram) Collageen blend toe. Roer dit vervolgens goed door.

    Stap 3

    Snijd de banaan in plakjes en voeg dit toe. 

    Stap 4

    Voeg de frambozen toe. (Wij raden diepvries frambozen aan.)

    Stap 5

    Roer dit goed door en laat het nog eventjes sudderen.

    Stap 6

    Schep de inhoud in een schaaltje en voeg eventueel nog wat banaan of kokossnippers hieraan toe.

    Tip

    Mocht je de havermout de avond van tevoren al hebben bereid kun je de volgende ochtend de havermout een paar minuten in de magnetron opwarmen. Warm is die namelijk het lekkerst.

     

    Geniet van je warme ontbijtje!

    Red velvet

    havermout

    Niveau                 Bereidingstijd       Portie

    Eenvoudig          10 min                     1

    Beschrijving

    Vandaag ga je genieten van een warm, kleurrijk ontbijtje met de heerlijke smaak van framboos en banaan. Hou je ervan om havermout te eten maar niet van te vroeg opstaan? Dan is dit ontbijt de oplossing! Zo kun je hem ’s avonds klaar maken en de volgende ochtend er gelijk van genieten.

    Benodigdheden

    • Een steelpan

    Ingrediënten

    • 35 gram havermout

    • 1 kleine banaan

    • 40 gram (diepvries) frambozen

    • 200 ml havermelk (of andere melk naar keuze)
    • 10 gram rozijnen
    • 7 gram (1 eetlepel) Collageen blend

    • Optioneel: een snufje kaneel

    Bereidingswijze

    Stap 1

    Voeg de havermout en melk toe aan je pan. Roer dit mengsel door tot de structuur wat dikker wordt.

    Stap 2

    Voeg 1 eetlepel (7 gram) Collageen blend toe. Roer dit vervolgens goed door.

    Stap 3

    Snijd de banaan in plakjes en voeg dit toe.

    Stap 4

    Voeg de frambozen toe. (Wij raden diepvries frambozen aan.)

    Stap 5

    Roer dit goed door en laat het nog eventjes sudderen.

    Stap 6

    Schep de inhoud in een schaaltje en voeg eventueel nog wat banaan of kokossnippers hieraan toe.

    Tip

    Mocht je de havermout de avond van tevoren al hebben bereid kun je de volgende ochtend de havermout een paar minuten in de magnetron opwarmen. Warm is die namelijk het lekkerst.

    Geniet van je warme ontbijtje!

    Onze missie

    Wij zijn op een missie om meer mensen te laten genieten van een gezonde leefstijl door middel van natuurlijk voeding. Hiervoor bieden wij onze 100% natuurlijk superfood blends aan vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde, kunstmatige stoffen.

    Onze missie

     

    Wij zijn op een missie om meer mensen te laten genieten van een gezonde leefstijl door middel van natuurlijk voeding. Hiervoor bieden wij onze 100% natuurlijk superfood blends aan vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde, kunstmatige stoffen.