Pink chia dream
Niveau
Gevorderd
Bereidingstijd
10 min
Portie
2
Beschrijving
Vandaag maak je een kleurrijk chia yoghurt ontbijtje met de Collageen blend! Deze blend heeft een heerlijke Red Velvet smaak waardoor het nog meer genieten wordt. Dit recept is ideaal als ontbijt of lunch.
Dit recept bevat twee porties, dus je kunt er twee dagen van eten of dit samen met iemand delen.
Tip: wij maken de chiapudding alvast de avond van tevoren, zodat je de volgende dag alleen nog maar de yoghurt hoeft toe te voegen!
Ingrediënten
-
250 ml havermelk of andere melk naar keuze
-
40 gram chiazaad (verkrijgbaar bij de Action)
-
1 theelepel vanille aroma
- 2 eetlepels Collageen blend
-
300 gram Griekse yoghurt of magere kwark
-
Agavesiroop of honing
Toppings:
- Fruit naar keuze
- Optioneel: kokossnippers

Bereidingswijze
Stap 1
Pak een bakje die geschikt is voor in de koelkast. Giet de melk in het bakje.
Stap 2
Voeg nu de chia toe met daarbij een scheutje vanille aroma. Roer dit goed door.
Stap 3
Doe de deksel erop en zet dit minimaal 3 uur in de koelkast. Tip: Hoe langer je het in de koelkast bewaard hoe dikker de structuur. De avond van tevoren in de koelkast zetten is het meest ideaal.
Stap 4
Pak het bakje uit de koelkast en voeg de chia toe aan 2 glaasjes.
Nu is het tijd voor de collageen yoghurt.
Stap 5
Voeg yoghurt toe aan een schaaltje. Voeg dan dan Collageen blend hieraan toe. Roer dit goed door.
Stap 6
Voeg een beetje agavesiroop of honing hieraan toe.
Stap 7
Schep de roze yoghurt in het glaasje, boven op de chiapudding.
Stap 8
Voeg de toppings hieraan toe.
Geniet van dit prachtige ontbijtje!
Pink chia dream
Niveau Bereidingstijd Portie
Gevorderd 10 min 2
Beschrijving
Vandaag maak je een kleurrijk chia yoghurt ontbijtje met de Collageen blend! Deze blend heeft een heerlijke Red Velvet smaak waardoor het nog meer genieten wordt. Dit recept is ideaal als ontbijt of lunch.
Dit recept bevat twee porties, dus je kunt er twee dagen van eten of dit samen met iemand delen.
Tip: wij maken de chiapudding alvast de avond van tevoren, zodat je de volgende dag alleen nog maar de yoghurt hoeft toe te voegen!

Ingrediënten
-
250 ml havermelk of andere melk naar keuze
-
40 gram chiazaad (verkrijgbaar bij de Action)
-
1 theelepel vanille aroma
-
2 eetlepels Collageen blend
-
300 gram Griekse yoghurt of magere kwark
-
Agavesiroop of honing
Toppings:
-
Fruit naar keuze
-
Optioneel: kokossnippers
Bereidingswijze
Stap 1
Pak een bakje die geschikt is voor in de koelkast. Giet de melk in het bakje.
Stap 2
Voeg nu de chia toe met daarbij een scheutje vanille aroma. Roer dit goed door.
Stap 3
Doe de deksel erop en zet dit minimaal 3 uur in de koelkast. Tip: Hoe langer je het in de koelkast bewaard hoe dikker de structuur. De avond van tevoren in de koelkast zetten is het meest ideaal.
Stap 4
Pak het bakje uit de koelkast en voeg de chia toe aan 2 glaasjes.
Nu is het tijd voor de collageen yoghurt.
Stap 5
Voeg yoghurt toe aan een schaaltje. Voeg dan dan Collageen blend hieraan toe. Roer dit goed door.
Stap 6
Voeg een beetje agavesiroop of honing hieraan toe.
Stap 7
Schep de roze yoghurt in het glaasje, boven op de chiapudding.
Stap 8
Voeg de toppings hieraan toe.
Geniet van dit prachtige ontbijtje!
Meer recepten

Onze missie
Wij zijn op een missie om meer mensen te laten genieten van een gezonde leefstijl door middel van natuurlijk voeding. Hiervoor bieden wij onze 100% natuurlijk superfood blends aan vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde, kunstmatige stoffen.

Onze missie
Wij zijn op een missie om meer mensen te laten genieten van een gezonde leefstijl door middel van natuurlijk voeding. Hiervoor bieden wij onze 100% natuurlijk superfood blends aan vol met voedzame ingrediënten, vitamines en mineralen, zonder toegevoegde, kunstmatige stoffen.